Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шановні жителі Сколівщини!

Дата: 27.03.2017 11:49
Кількість переглядів: 557

Відповідно до розпорядження голови  Сколівської  райдержадміністрації  від 13 березня 2017 №52   з метою поліпшення стану довкілля, озеленення, благоустрою населених пунктів району, очищення водних джерел, ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ, поліпшення естетичного та санітарного стану прибудинкових територій і об'єктів масового перебування та відпочинку населення з 13 березня по 13 квітня  на Сколівщині триває  Місячник озеленення, прибирання та благоустрою  території, а 1 квітня – День довкілля.

Прикро, але щорічно  з приходом  весни, ми спостерігаємо   «гори»  сміття вздовж  придорожніх смуг та  прибережних територій, при в’їзді до населених пунктів,  на полях та в лісових масивах…   Виникає запитання: Чому  ця картина повторюється з року в рік?  Адже ми всі вважаємо  себе свідомими громадянами, боремось за справедливість, дбаємо про  чистоту  та порядок. Та чи не обмежується це тільки власною домівкою та подвір’ям. …

Тому звертаємось до жителів  району   з проханням   особисто долучитись до заходів по  благоустрою   населених  пунктів, зокрема:  прибирання  прибудинкових територій,  придорожніх  та прибережних  смуг,  ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ,  упорядкування кладовищ, розчистки джерел, озеленення територій тощо.

 Тож будьмо справжніми господарями у своєму населеному пункті та пам’ятаймо: чисте довкілля – це справа кожної людини незалежно  від віку,  статусу чи  посади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора