Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Обговорено перспективний план розвитку с.Кам’янка

Дата: 28.01.2019 11:47
Кількість переглядів: 590

Фото без описуУ п’ятницю, 25 січня,  відбулось обговорення  перспективного плану Фото без описурозвитку Кам’янської сільської ради за участі голови райдержадміністрації Богдана Янка, заступника голови райдержадміністрації Володимира Крушельницького, посадових осіб та депутатів сільської ради,  активу села. Голова сільської ради Петро Петрів  прозвітував про основні напрямки роботи та окреслив  пріоритетні питання соціально-економічного  розвитку населеного пункту на 2019-2021 рр. Зокрема,  планується перекидка електропроводів на нововстановлені  опори та капітальний ремонт трансформаторної підстанції; розвиток зеленого туризму та введення туристичного збору.

В свою чергу  голова райдержадміністрації проінформував присутніх про основні здобутки на Сколівщині за 2016-2018 рр. та перспективні завдання на 2019-2021 рр.,  закликавши  представників   населеного пункту  до активної співпраці з усіма органами влади.

Ключові питання, які обговорено під час засідання, це -  будівництво автостоянки біля Кам’янецького водоспаду, створення дошкільного навчального закладу, ремонт дороги, електропостачання (розчистка трас); відсутність телефонного зв’язку та  неналежне мобільне покриття, укладення  декларацій з сімейними лікарями, введення туристичного збору,  отримання дотації на утримання молодняка  ВРХ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора