Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Для шкіл Львівщини закупили 6 нових автобусів

Дата: 13.03.2017 11:44
Кількість переглядів: 153

Фото без описуШість новеньких "школяриків" відтепер возитимуть учнів зі сільської місцевості до місць навчання. Відтак, для учнів дорога до школи стане комфортнішою та безпечнішою.

"Автобусний парк освіти Львівщини поповнився новими машинами українських виробників. Загальна пасажиромісткість одного – 30 місць, 27 сидінь для школярів, 3 - для супроводжуючих осіб та водія. Машини обладнано у відповідності до вимог, які висуваються для шкільних автобусів, адаптовані для перевезення учнів, сидіння обладнані спеціальними відсіками  для ранців та наплічників. Відтепер школярів будуть возити сучасні та зручні Школярики", – зазначила директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Любомира Мандзій.

Зокрема, два автобуси отримав Пустомитівський район, по одному – Міжинецька, Новоміська, Ходорівська об’єднані територіальні громади та Кам’янко-Бузький район.

«Школярики» придбали у межах Програми розвитку освіти Львівщини за кошти державного, обласного та місцевого бюджетів на умовах співфінансування. Загальна вартість автобусів 9 млн 489 тис. 500 гривень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора