Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Учні Плав’я-Вадрусівського НВК «ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ» пройшли хресною дорогою Ісуса Христа

Дата: 26.04.2019 11:39
Кількість переглядів: 670

?????????»?????° ?????? ???»?°??'??-???°?????????????????????? ??????.Учні Плав’я-Вадрусівського НВК «ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ» пройшли хресною дорогою Ісуса Христа, Сина Божого, який віддав життя за наше спасіння. 14 стацій допомогли нам пройти разом з Ісусом Христом Його Хресний шлях, перейнятися Його тривогами, відчути Його душевний біль, біль тілесних ран. Спаситель взяв на себе наші гріхи, щоб знищити їх на хресті. Всі муки і терпіння, які його чекали, були перед очима Спасителя майже ціле його життя. Що могло так мучити Спасителя під час Його молитви? Сповнений ненависті і відрази до гріхів, Ісус, обтяжений ними, стає як представник грішного людства перед Отцем Небесним. Він знав, що це ображало Бога.
Та на цьому не скінчилися душевні терпіння Спасителя. Це інший біль ранив Його серце: ним були байдужість людей і самотність, яку відчував навіть серед своїх учнів і апостолів. 
Тож пам’ятаймо, що ми завжди повинні оспівувати і цілувати дорогоцінні рани Ісуса Христа, своїми устами та щирим серцем приносити Йому, починаючи і закінчуючи свій робочий день, ревну і гарячу молитву. Співаймо Йому славу і поклоніння!
Прийшла любов на землю до людей,
Прийшла, щоб врятувати від гріха.
Любов палка і вірна, і свята
Життя прийшла віддати за життя…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора