Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Львівській ОДА навчатимуть як залучати міжнародні кошти

Дата: 21.04.2017 11:35
Кількість переглядів: 157

У Львівській облдержадміністрації упродовж 25 – 26 квітня триватиме дводенний семінар першого модуля навчань «Взаємодія задля перемоги» про інструменти взаємодії та комунікації влади і громадськості. До участі запрошують представників райдержадміністрацій, міських рад обласного значення, об’єднаних територіальних громад та громадських організацій.

Про це повідомляють у департаменті міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської ОДА.

За словами директора департаменту Поліни Лі, перші семінари «Інструменти взаємодії та комунікації влади і громадськості» допоможуть дізнатися більше про форми залучення міжнародної технічної допомоги, визначити проекти, котрі потребують залучення коштів МТД, налагодити механізм співпраці між громадськими організаціями та органами влади в напрямку написання проектів МТД.

Крім того, учасники семінару зможуть спільно написати проектні заявки на конкурси, оголошені міжнародними фондами. Після завершення навчальної модульної програми відбудуться виїзні експертні консультації.

Варто зазначити, що організатором семінарів є департамент міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської ОДА, тренери – представники ГО «Центр Громадянських Ініціатив» – Віталій Загайний та Наталя Кузьма.

За додатковою інформацією – звертатися за тел.: (032)299-92-88 або на електронну пошту: ic-ita@loda.gov.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора