Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Львівщині визначено 41 місце для проведення свята Водохрещення

Дата: 19.01.2017 11:35
Кількість переглядів: 236

Райдержадміністраціями, міськвиконкомами міст обласного значення  та новоствореними об’єднаними територіальними громадами визначено 41 місце для проведення свята Водохрещення.

Про це повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

Зокрема, у Львові створено 3 таких місця, Бориславі - 1, Дрогобичі - 2, Стрию - 1, Червонограді - 1, а також у районах: Буському - 3, Дрогобицькому - 1, Жидачівському - 1, Жовківському - 4, Золочівському - 1, Кам’янка-Бузькому - 4, Миколаївському - 5, Мостиському - 1, Перемишлянському - 2, Радехівському - 3, Сокальському - 3, Старосамбірському - 1, Стрийському - 3 та Яворівському -1.

Відповідно до рішень окремих органів місцевої влади не будуть проводитися масові заходи на водних об’єктах у містах: Моршині, Новому Роздолі, Самборі та Трускавці, а також у Бродівському, Городоцькому, Пустомитівському, Самбірському, Сколівському та Турківському районах області.

Місця проведення святкових заходів, прізвища відповідальних осіб та їх контактні номери телефонів розміщено на офіційних сайтах райдержадміністрацій та міськвиконкомів міст обласного значення.

Департамент з питань цивільного захисту облдержадміністрації попередив організаторів проведення свята Водохрещення про те, що під час проведення заходів свята необхідно дотримуватися Правил охорони життя людей на водних об’єктах України.

Організатори святкових заходів і власники водних об’єктів несуть повну відповідальність за безпеку учасників та забезпечують роботу рятувальних постів у разі проведення цього свята на водоймах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора