Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Львівщині готуються до відкриття нового ралійного сезону України

Дата: 19.01.2017 11:34
Кількість переглядів: 253

Фото без описуНовий ралійний сезон починається з першого і єдиного зимового етапу "IV Зимові вершини", що пройде у рамках Відкритої першості Львівської області та Національної серії "Кубок Карпат". Географія зимового ралі не змінилася – на гонщиків чекатиме урочисте відкриття у селі Нижні Ворота та старт в селі Верб’яж на старому Верецькому перевалі (на кордоні Львівської та Закарпатської областей). 

Про це йшлось сьогодні, 17 січня, на засіданні організаційного комітету з питань підготовки та проведення ралійних змагань "IV Зимові вершини-2017". Засідання провів перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський.

Зазначимо, що особливу увагу учасники оргкомітету приділили питанням безпеки глядачів та учасників автоперегонів, підготовці траси змагань.

Варто наголосити, що хоча цього року серія на матиме статусу чемпіонату, якість підготовки від цього не стала гіршою, а траси зацікавили іноземних автопілотів. "Вже зараз у стартовому списку одразу двоє спортсменів з Польщі.  Вони вже завершують підготовку документів для перетину кордону та участі у змаганнях сусідньої країни і готують свою техніку", - розповідає директор Галицького Автомобільного Клубу Сергій Єженков.

Наразі до участі свої заявки подали 12 екіпажів. Серед них – багаторазові переможці етапів Чемпіонату  України з ралі та інших гоночних серій, а також справжній метр українського ралі – Володимир Петренко. До сьогодні він залишається найрезультативнішим пілотом України за кількістю стартів та перемог. Також на старт вийдуть екіпажі  минулорічного абсолютного переможця Чемпіонату України з ралі Олександра Козлова та абсолютного переможця Чемпіонату України з гірських перегонів Бориса Ганджи.

"IV Зимові вершини" відбудуться 4-5  лютого 2017 року. Урочисте відкриття змагань заплановано на 4 лютого о 17:00 годині у селі Нижні ворота Воловецього району Закарпатської області.

Змагання відбуватимуться під егідою Міністерства молоді та спорту України за сприяння Львівської і Закарпатської облдержадміністрацій, Галицького та Закарпатського автомобільних клубів.

Головний суддя змагань, директор змагань – суддя національної категорії Сергій Єженков (м. Львів).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора