Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проекти регіонального розвитку прийматимуть до 15 березня, - оголошено додаткові конкурси

Дата: 16.02.2017 11:32
Кількість переглядів: 180

На Львівщині оголосили додаткові конкурси для інвестиційних програм і проектів, котрі можуть реалізовуватися за кошти державного фонду регіонального розвитку (ДФРР). Йдеться про чотири нових напрямки: розвиток спортивної інфраструктури; енергоефективність державних і комунальних навчальних закладів; енергоефективність державних і комунальних медичних закладів; розбудова мережі сервісних центрів надання адміністративних послуг (у тому числі об’єднаних територіальних громад). Кінцевий термін подання заявок – 15 березня 2017 року.

Таке рішення прийнято на першому у цьому році засіданні регіональної комісії з оцінки та проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, яке відбулось 15 лютого у Львівській ОДА.

Члени комісії також продовжили до 15 березня подання заявок по основному конкурсу, який тривав до 30 грудня 2016 року.

Документацію для участі у конкурсах (проекти та додатки до них у 3 примірниках) слід подавати у департамент економічної політики облдержадміністрації (каб. №422, вул. Винниченка, 18). За додатковою інформацією звертайтесь за номером телефону (032) 2999 284, або надсилайте запитання електронною поштою на e-mail: analyz.loda@gmail.com.

Нагадаємо, загальний обсяг коштів Державного фонду регіонального розвитку для Львівської області у 2017 році складає 166,6 млн. грн.

Довідка:

У 2017 році набули чинності зміни до статті 241 Бюджетного кодексу  України, зокрема пункт 2 доповнено абзацом наступного змісту: "На реалізацію інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що мають на меті розвиток спортивної інфраструктури та енергоефективності державних і комунальних навчальних та медичних закладів, передбачається не менше 10 відсотків коштів державного фонду регіонального розвитку за кожним з таких напрямів".

Крім того, на даний час вносяться зміни до постанови КМУ від 18.03.2015 №196 щодо направлення коштів ДФРР (10%) на розбудову мережі сервісних центрів надання адміністративних послуг.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора