Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Оголошено конкурс на заміщення вакантної посади директора Сколівської школи мистецтв

Дата: 15.02.2019 11:30
Кількість переглядів: 587

Відповідно до наказу начальника відділу культури Сколівської РДА від 12 лютого 2019 року № 31 «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Сколівської школи мистецтв, керуючись Законом України №955-VIII від 28.01.2016 р. «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури» та Законом України «Про культуру» та рішенням сесії Сколівської районної ради №699 від 20.12.2018 р. «Про внесення змін до Статуту Сколівської школи мистецтв та затвердження його в новій редакції», відділ культури Сколівської райдержадміністрації оголошує конкурс на заміщення вакантної посади: директора Сколівської школи мистецтв. Кваліфікаційні вимоги до кандидатів:

вища освіта за фахом за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра або спеціаліста,

вільне володіння державною мовою,

стаж роботи у сфері культури не менше 3-ох років;

здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки керівника директора Сколівської школи мистецтв (надалі-закладу культури).

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають:

-заяву про участь у конкурсному відборі зі згодою на обробку персональних даних відповідно до Закон України «Про захист персональних даних»,

 - автобіографію, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік  і   місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду, місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних   посадах), про наявність чи відсутність судимості, контактний номер телефону,   адресу електронної  пошти чи іншого засобу зв’язку та інші;

-копію документів що посвідчує особу,

- копію документів про вищу освіту за фахом,

-два рекомендаційні листи довільної форми;

-мотиваційний лист довільної форми;

-програми розвитку закладу в короткостроковий термін (строком на 1 (один) рік) та довгостроковій (строком на 5 (п’ять) років) перспективах, у якій повинні бути чітко відображені заходи, які вживатимуться претендентом на вирішення проблем,а також заходи, що будуть вживатися з метою забезпечення фінансово-господарської стійкості закладу та підвищення ефективності його діяльності місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах);

Обмеження щодо кандидатів:

Директором Сколівської школи мистецтв не може бути призначена особа, яка:

-за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена

-має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку,або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення;

-є близькою особою або членом сім’ї керівника, органу управління.

Перелік документів є вичерпним.

Особи можуть надавати інші документи, які, на їх думку, підтверджують професійні чи моральні якості.

Документи для участі у конкурсі подаються особисто або надсилаються на поштову або електронну адресу відділу культури упродовж 30 днів з дня оголошення конкурсу, за адресою: 82600, м. Сколе, Львівська область, вул.Д.Галицького,56. Електронна адреса: kultura_skole@ukr.net. Довідки за телефоном: (03251)2-13-61.

Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.

Строк приймання документів на участь у конкурсі: 

документи на участь у конкурсі приймаються з 15.02.2019 року з 9.00 год.-18:00 год., та триває упродовж 30 днів - до 15.03.2018 року включно.

 Посада передбачає укладення строкового трудового договору (контракту на 5 років) з посадовим окладом відповідно до встановленого розряду.

Формування персонального складу конкурсної комісії має бути завершеним не пізніше 30 днів з дня оголошення конкурсу (до 15 березня 2019 року).

Склад конкурсної комісії формується відповідно до ст.21(3) Закону України «Про культуру». Вимоги для кандидатур від громадських організацій для включення їх до складу конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду директора закладу культури визначені в оголошенні про добір кандидатур від громадських організацій для включення їх до складу конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду директора Сколівської школи мистецтв.

Суб’єкти, які користуються правом подання кандидатур до складу конкурсної комісії, подають свої кандидатури до відділу культури за адресою: за адресою: 82600, м.Сколе, вул.Д.Галицького,56, тел.(03251)2-13-61, e-mail: kultura_skole@ukr.net. Для отримання додаткової інформації звертатися за телефоном (03251) 2-13-61. Відповідальні особи: Бренич Оксана Миколаївна, Колодяжна Оксана Ярославівна.

Додаткові документи:

ЗРАЗОК заяви кандидата про участь у конкурсі, ЗГОДА на обробку персональних даних

АНКЕТА кандидата на включення до складу конкурсної комісії

ОГОЛОШЕННЯ до відома суб’єктів, які користуються правом подання кандидатур до складу конкурсної комісії на заміщення посад керівників закладів культури.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора