Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Робота з учасниками Революції Гідності та АТО, - департамент соцзахисту окреслив стратегію роботи у 2017 р.

Дата: 19.01.2017 11:28
Кількість переглядів: 268

Робота з учасниками Революції Гідності та АТО, сім’ями, дітьми, особами з інвалідністю та постраждалими від аварії на ЧАЕС – пріоритетні напрямки діяльності департаменту соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації у 2017 році. На цьому у вівторок, 17 січня, наголосив директор департаменту соціального захисту населення ЛОДА Василь Мартиняк під час сесії стратегічного планування діяльності на поточний рік.

 У ролі експертів були запрошені представники громадських організацій, які працюють у галузі соціального захисту, учасники бойових дій, науковці, керівники центрів реабілітації тощо.

У процесі дискусії найбільше уваги було приділено питанням психологічної реабілітації учасників АТО, професійної адаптації внутрішньо переміщених осіб.

Крім того, торкнулися питання розроблення регіонально плану заходів забезпечення прав осіб з інвалідністю, діяльності системи інтернатних закладів області тощо.

"Ставимо собі за мету реалізувати усі завдання, поставлені перед департаментом на 2017 рік. Сподіваємося, що активну підтримку та допомогу в цьому отримаємо від громадського середовища та наукових кіл", - підсумував Василь Мартиняк.

 
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора