Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Залучення інвестицій, реалізація програм місцевого розвитку, - зустріч Олега Синютки з Послом Австрії

Дата: 10.02.2017 11:27
Кількість переглядів: 203

25-річчя встановлення дипломатичних зв’язків України з Австрією, відкриття Почесного консульства Австрійської Республіки у Львові, реалізація програм місцевого розвитку, залучення інвестицій: про це йшлося сьогодні, 10 лютого, під час зустрічі голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки та голови Львівської обласної ради Олександра Ганущина під час зустрічі з австрійською делегацією на чолі з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Австрія в Україні Герміне Поппеллер.

На переконання Герміне Поппеллер, відкриття консульства на Львівщині стане поштовхом до налагодження тіснішої співпраці у різних галузях, зокрема в економіці. Австрія, за словами гостей, представлена в Україні в фінансовій, страховій галузях, а також у виробництві, і вона є п’ятою країною за обсягами інвестицій в Україну.

Сторони обговорили також аспекти програм стратегії місцевого розвитку, зокрема проекту "Карпатська стратегія", участь у спільних форумах та виставках, залучення австрійських експертів для розвитку самоврядування в гірських регіонах та поширення на Львівщину проекту підтримки уразливих груп населення.

У ході зустрічі Олег Синютка запросив бізнес Австрії інвестувати в область. Зокрема, йшлося про альтернативну енергетику,  обробку деревини, тваринництво. "Ми зацікавлені у впровадженні сучасних австрійських технологій на Львівщині", - наголосив очільник області.

Іноземні гості запевнили, що австрійський бізнес зацікавлений у розширенні діяльності в Україні, і сприятимуть цьому процесу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора