Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Львові обговорили розвиток фермерських господарств

Дата: 16.02.2017 11:27
Кількість переглядів: 188

Фото без описуУ середу, 15 лютого, у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Гжицького відбулася звітна планова конференція Асоціації фермерів та приватних землевласників Львівщини. Її учасники обговорили розвиток фермерства в області, важливість співпраці та підтримки з боку влади та питання ринку землі і підтримки сільського виробника.

Про це повідомили у департаменті агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації.

Зазначимо, у конференції взяли участь представники Департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації, Львівського регіонального відділення ПАТ "Аграрний фонд" та Львівського фонду підтримки фермерських господарств.

Під час конференції заступник директора департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації Людмила Гончаренко також розповіла про напрями підтримки фермерів з державного та обласного бюджетів.

"Підтримкою обласного бюджету вже скористались аграрії Львівщини. За кредитні кошти учасники програми оновили матеріально-технічну базу, придбали мінеральні добрива, засоби захисту рослин, паливно-мастильні матеріали, корми для тварин, високорепродукційне насіння", - зазначила Людмила Гончаренко.

Мали можливість аграрії Львівщини ознайомитись і з умовами нової форвардної програми закупівлі зерна урожаю 2017 року та умовами фінансової підтримки Українського державного фонду підтримки фермерських господарств.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора