Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ьвівська ОДА отримала нагороду від Західноукраїнського офісу Європейської Бізнес Асоціації

Дата: 14.12.2017 11:25
Кількість переглядів: 142

Фото без опису Від імені учасників Західноукраїнського офісу Європейської Бізнес Асоціації голові Львівської ОДА Олегу Синютці вручили подяку за покращення бізнес-клімату та залучення інвесторів.

«Щороку Європейська Бізнес Асоціація проводить збори, і цього року в межах засідання Асоціація висловила подяку Львівській облдержадміністрації такими відзнаками за ефективну якісну співпрацю», - зазначив начальник управління інвестиційної політики Львівської ОДА Роман Матис.

Довідково:

Європейська Бізнес Асоціація була заснована в 1999 році за підтримки Європейської Комісії в Україні. З того часу розвинулась до найбільш впливового та найчисельнішого об’єднання бізнесу в Україні. Працює, аби надати своїм компаніям можливість спільними зусиллями вирішити важливі для інвестиційного клімату України питання та покращити його на користь індустрії, суспільства, економіки та країни в цілому.

Західноукраїнський офіс був створений у березні 2004 року, з метою підтримки компаній з іноземними інвестиціями, які працюють в західному регіоні України. На сьогодні Офіс охоплює Львівську, Івано-Франківську та Тернопільську області. Офіс, проводить загальні збори членів Асоціації та організовує різноманітні заходи для них.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора