Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Львівській ОДА нагородили кращих спортсменів області

Дата: 26.01.2017 11:24
Кількість переглядів: 239

 25 січня, у приміщенні Львівської ОДА відбулось нагородження найкращих спортсменів Львівщини за підсумками листопада 2016 року. Нами стали одразу дві спортсменки – заслужені майстри спорту з фехтування на шпагах Ксенія Пантелєєва та Анфіса Почкалова. Про це повідомили в управлінні фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації.

Пам’ятні іменні нагороди кращим спортсменам вручила заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Маріанна Вільшинська.

Окрім того, звання Заслужених майстрів спорту України отримали 12 веслувальників зі Львівщини. Вони стали чемпіонами світу у веслуванні на човнах "Дракон". Зокрема це почесне звання присвоїли Віктору Свиридюку, Едуарду Шеметилу, Денису Камерилову, Володимиру Троцюку, Артемові Баландіну, Ростиславу Білінському, Андрію Маслюкові, Володимирові Бородульку, Віталієві Вергелесу, Романові Бундзу, Оксані Пилипів, Андрію Корцю.

Нагадаємо що на чемпіонаті світу з веслування на човнах "Дракон", в якому взяли участь 18 країн, українська команда здобула 8 медалей різного ґатунку, серед яких 4 золоті нагороди, 2 срібні та 2 бронзові.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора