Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Львівщині впровадять електронну картку пацієнта

Дата: 15.03.2017 11:21
Кількість переглядів: 201

Фото без описуУ Львівській області готуються впровадити електронну медичну картку жінки-пацієнта. Відповідний програмний продукт розроблять у межах Спільного зі Світовим банком проекту МОЗ України "Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей" субпроекту "Онкопревенція та впровадження ефективних протипухлиних технологій".

Про це повідомили у департаменті охорони здоров'я ОДА, за результатами закупівлі ICB 4.1.4 "Програмний продукт "Електронний реєстр жінок Львівської області", комп'ютерна техніка та серверне обладнання". Ця закупівля передбачає створення електронної медкартки жінки-пацієнта, що працюватиме від амбулаторії сімейної медицини до центру третинного рівня в області.

"Така програма допоможе персоніфікувати дані та слідкувати за станом обстеження, результатами аналізів кожної жінки як лікареві, так і пацієнтові самостійно, - говорить т.в.о. директора департаменту Ірина Микичак. - Також з метою впровадження даного програмного продукту, у межах закупівлі, буде придбана комп’ютерна техніка та серверне обладнання".

Зокрема, для покриття усіх амбулаторій сімейної медицини комп’ютерною мережею за кошти обласної Програми боротьби з онкологічними захворюваннями у Львівській області на 2017 – 2020 роки на забезпечення співфінансування субпроекту буде придбано додатково комп’ютерну техніку для амбулаторій області.

Із повідомленнями про присудження договору Об’єднанню підприємств ТзОВ "Елекс" та ТзОВ "Техніка для Бізнесу" можна ознайомитися – тут.

Довідково:

Спільний зі Світовим банком проект МОЗ України "Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей" спрямований на підтримку реформування системи охорони здоров'я та націлений на досягнення трьох основних завдань: боротьбу з неінфекційними захворюваннями, з акцентом на профілактику; поліпшення якості та ефективності медичної допомоги; оптимізацію та реструктуризацію лікарень і амбулаторних послуг вторинного рівня.

Проект реалізовується у 2015-2020 роках у 8-ми областях України: Волинській, Вінницькій, Дніпропетровській, Запорізькій, Закарпатській, Полтавській, Рівненській та Львівській областях.

У Львівській області субпроект "Онкопревенція та впровадження ефективних протипухлинних технологій" спрямований на покращення стану здоров'я жіночого населення Львівської області у сфері протидії злоякісним новоутворенням.

Закупівлі субпроекту здійснюються за правилами Міжнародного банку реконструкції та розвитку за кошти позики "Проект Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей" уряду України та МБРР № 8475-UA.

З інформацією про субпроект можна ознайомитись на сайті Проекту http://wb.moz.gov.ua та департаменту охорони здоров'я ЛОДА http://www.health-loda.gov.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора