Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Від сплати екоподатку та стягнень за екозабруднення – понад 150 млн грн

Дата: 19.01.2017 11:20
Кількість переглядів: 294

Фото без описуЗа даними ГУ Державної казначейської служби України у Львівській області, впродовж 2016 року від сплати екологічного податку суб’єктами господарювання Львівщини та стягнень за екологічне забруднення до природоохоронних фондів надійшло 157 млн 754 тис грн.

Про це повідомляє департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації.

 За словами директора департаменту Руслана Гречаника, зокрема до обласного фонду охорони навколишнього природного середовища спрямовано 55% від сплати екологічного податку та 20% стягнень, що складає – 78 млн 779 тис грн. Таким чином, плановий на початок минулого року показник у сумі 32 млн 149 тис грн виконано на 245%.

"Такого результату досягли завдяки тісній співпраці департаменту екології та природних ресурсів ЛОДА, ГУ ДФС у Львівській області, Держекоінспекції у Львівській області та суб’єктів господарської діяльності – платників екологічного податку", - наголосив посадовець.

Нагадаємо, що екологічний податок сплачується суб’єктами господарювання як часткова компенсація негативного впливу на природу різного роду шкідливих та небезпечних факторів, які виникають у процесі ведення господарської діяльності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора