Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Мешканців Львівщини запрошують активно провести вікенд

Дата: 16.05.2017 11:19
Кількість переглядів: 195

Цими вихідними, 21 травня, зі села Розвадів до села Березина Миколаївського району відбудеться одноденний сплав по рівнинній річці Дністер.

Про це повідомила начальник управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації Наталя Табака.

Фото без опису«Сплав по Дністру входить у нашу програму календаря активних мандрівок Львівщиною і це вже п’ята  подорож від початку року. Зараз саме активно входимо у сезон літнього відпочинку та відпочинку на воді. Це подорож, під час якої можна поєднати помірні фізичні навантаження та насолодитись природою, відтак кожен отримує неймовірний заряд позитивної енергетики», - зазначила Наталя Табака.

За словами посадовця, сам маршрут не є складним – його протяжність 13 км ( в часі 3-4 год), натомість він дуже ефективний і цікавий. Відтак перед початком сплаву, відбудеться обов’язковий інструктаж для всіх учасників.  Також після мандрівки рівнинною річкою – заплановано семінар з порятунку на воді, та обід на території села Березина.

Про безпеку учасників заходу дбатиме Львівська міська громадська організація «Туристсько-спортивний клуб «Манівці».

Виїзд зі Львова до села Розвадів о 9:30 від вул. Винниченка, 18. Повернення до Львова - цього ж дня орієнтовно  о 19:00.

Зареєструватися для участі можна за тел. (067)6728844 – Олексій. Кошти за переїзд та харчування (обід) оплачують учасники заходу – вартість поїздки 300 грн. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора