Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Міні-ярмарка вакансій – крок на зустріч новій роботі!

Дата: 11.03.2019 11:17
Кількість переглядів: 429

?????????»?????° ?????? ???????»???????????° ???°?????????° ?????»???? ?????????????????????? ???¦??.Однією з ефективних форм співпраці з роботодавцями щодо пошуку претендентів на вакантні робочі місця є організація зустрічей з роботодавцями, адже це можливість для безробітних безпосередньо зустрітися з працедавцем, ознайомитись з умовами праці, актуальними вакансіями, більш детально з’ясувати умови та особливості роботи. Днями в приміщенні Сколівської РФ ЛОЦЗ відбулась чергова презентація роботодавця. Цього разу клієнти центру зайнятості, мали зустріч з представником новоствореного на території Сколівщини підприємства ТЗОВ «АРМО-ТЕКС», котре спеціалізуватиметься на ткацькому виробництві. Представник роботодавця детально розповів про підприємство, котре розпочне свою роботу на теренах Сколівщини, та має потребу в фахових, освічених та кваліфікованих працівниках.

В ході зустрічі клієнти центру зайнятості дізналися про всі вакансії, котрі потребують укомплектування, вимоги до претендентів, характер та умови праці. Учасників ярмарки проінформовано про специфіку діяльності підприємства, перспективи його розвитку, рівень заробітної плати, соціальні гарантії для працівників, професії та посади, в яких виникає потреба. 
В міні - ярмарці також взяли участь директор центру зайнятості Іванна Тимоцко та заступник директора Ірина Тренич, котрі детально ознайомили присутніх з послугами Державної служби зайнятості, наголосили про значну кількість актуальних вакансій, в Сколівському районі та відзначили, що лише працюючи, особа може стати успішною, та приносити користь суспільству та державі. 
Зустріч відбулась у формі продуктивного діалогу, адже за її підсумками вже є бажаючі особи для працевлаштування, та ті що будуть скеровані на проходження співбесіди. Роботодавець отримав резюме претендентів, а для всіх зацікавлених осіб, буде організовано професіографічну екскурсію на підприємство, для більш детального ознайомлення з всіма аспектами трудової діяльності. 
Принагідно інформуємо, про можливість працевлаштування для всіх бажаючих як чоловіків так і жінок на посаду ткача та оператора лінії. Умови праці: 8 годинний робочий день, офіційне працевлаштування, фіксована заробітна плата від 6 тис. грн, можливість стажування на робочому місці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора