Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Громадська рада при Львівській ОДА прозвітувала за виконану роботу

Дата: 15.12.2017 11:17
Кількість переглядів: 143

Фото без опису14 грудня  відбулось засідання Громадської ради при Львівській обласній державній адміністрації. Відтак, голова Громадської ради Андрій Болюбаш прозвітував за виконану роботу у І півріччі. «Нам вдалося сформувати дієву Громадську раду. Це вдалося завдяки кожному голові комісії, кожному члену ради, кожному заступникові. Ми змогли реалізувати активну роботу Громадської ради. І це успіх як для кожного, хто долучився до цієї роботи, так і для громадянського суспільства вцілому», - зазначив Андрій Болюбаш. У межах засідання, проголосували за затвердження Концепції програми діяльності Громадської ради на 2018 рік.

«Маю честь сьогодні попросити усіх Вас долучитися до розвитку національно-патріотичного виховання молоді. Кожен з Вас має вплив на те чи інше середовище, є членом тої чи іншоі громадськоі організації, що охоплює певну аудиторію. Саме зараз департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації напрацьовує концепцію національно-патріотичного виховання, тож запрошую Вас підтримати її і разом з нами вести просвітницьку роботу», - наголосила т.в.о. директора департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації Ольга Березюк.

За активну громадянську позицію і вагомий внесок у розвиток громадянського суспільства членам Громадської ради при Львівській ОДА вручили подяки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора