Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ветерани АТО відправили гостинці українським бійцям на передовій

Дата: 06.04.2017 11:16
Кількість переглядів: 181

Фото без описуУ середу, 5 квітня, на передову у зону АТО вирушив черговий гуманітарний вантаж, який підготували волонтери та ветерани АТО, за підтримки підприємців, небайдужих людей та влади області. Вже традиційно військовим повезли продукти харчування, питну воду, різні смаколики та цигарки, а також великодні паски.

Вантаж зібрали ветерани АТО Громадської організації "Центр Гарант", які й транспортуватимуть його на передову. За допомогою небайдужих людей, волонтери повезуть майже 5 тонн продуктів, які напередодні Вербної неділі отримають наші бійці по всій лінії фронту.

Зазначимо, що це не єдиний вантаж, який до Великодня українським воїнам відправлять зі Львівщини. Таку ж місію мають намір здійснити ще ряд громадських організацій, котрі постійно допомагають бійцям на Сході України.

Додамо, що серед підприємців та організацій, котрі долучились до збору продуктів українським бійцям - «Львівська залізниця», «Краківський ринок», ТзОВ «Гал-Всесвіт», ТзОВ «Успіх БМ», ПП «Автолайн», ТзОВ «Самбірське АТП», ПП «Ліон-транс», ПП «Лідеравтотранс», ФОП «Городиська», ФОП «Бандровська», ТзОВ «Барком», ТОВ «Лемберг Міт», ТзОВ «РСП Шувар», ФОП Білявець В.П., ПАТ «Концерн Хлібпром», ПрАТ «Моршинський завод мінеральних вод «Оскар», ФОП Децик Р та інші.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора