Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Лісова промисловість має створювати високий обсяг доданої вартості – Президент на нараді з питань реформування лісового господарства

Дата: 02.10.2017 11:13
Кількість переглядів: 695

Фото без опису Президент Петро Порошенко наголосив на важливості стратегічного бачення розвитку сфери управління лісовим та мисливським господарством. «На законодавчому рівні необхідно врегулювати питання стимулювання розвитку вітчизняної деревообробки з виготовленням продукції з високою доданою вартістю», - зазначив Президент. Водночас, він підкреслив, що темпи розвитку галузі не відповідають вимогам часу.

«Лісова промисловість має створювати високий обсяг доданої вартості», – зазначив Президент в Івано-Франківську під час наради з питань реформування лісового господарства та удосконалення державної екологічної політики.

Президент особливо наголосив на великому туристичному потенціалі Карпат та підкреслив важливість збереження лісових угідь регіону: «Хто поїде в Карпати, якщо в Карпатах немає лісу? Якщо йде незаконна вирубка, якщо йде посуха і хвороби і ми гектарами втрачаємо наш фантастичний природний потенціал – наше національне багатство». При цьому він зазначив, що карпатські ліси цікаві не лише українцям, а й усьому світові та знаходяться під захистом ЮНЕСКО.

«Туристів на лисі гори не запросиш», - сказав Петро Порошенко та наголосив на необхідності дбайливого ставлення до екології  та припинення незаконної вирубки лісів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора