Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Конференція молодіжної моделі ООН зібрала у Львові 120 учасників з 30 країн світу

Дата: 07.04.2017 11:11
Кількість переглядів: 224

У четвер, 6, квітня, у Львові студенти з різних країн світу розпочали моделювання роботи Організації Об’єднаних Націй. Упродовж чотирьох днів у Львівських національних університетах імені Івана Франка та "Політехніці" у межах першої конференції такого формату і масштабу на Львівщині до заходу долучаться близько 120 учасників з 30 країн світу.

"Сьогодні Україна, як і світова спільнота, зіштовхнулася із проблемою безпеки. Тому важливо, що наша країна у боротьбі з російською агресією відчуває підтримку ООН, для якої основним завданням є забезпечення безпеки та миру в усьому світі, - зазначив перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський. - У майбутньому ви як молода генерація представлятимете свої країни на міжнародній арені та спільно відстоюватимете безпеку у світі. Тому дуже важливо, аби ви напрацьовували різноманітні шляхи вирішення конфліктних ситуацій".

Наголосив Ростислав Замлинський і на тому, що саме Львівщина сьогодні є безпечним регіоном, при чому безпека та розвиток особистості є однією зі стратегічних цілей області до 2020 року.

Під час конференції "Використання науки, технологій та інновацій для сталого розвитку" делегати з Німеччини, Нідерландів, Англії, Шотландії, Іспанії, Туреччини, Індії, Єгипту, Мексики та ін. зберуться у комітети та самостійно досліджуватимуть зазначену тему з різних перспектив. Зокрема, працюватимуть комітет з питань безпеки, рада безпеки майбутнього (криза), економічна та соціальна рада, рада з прав людини, програма розвитку ООН, український комітет.

Завдяки конференції МООН її учасники отримають змогу вдосконалити свої вміння публічних виступів, покращити дослідницькі, дискусійні здібності та критичне мислення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора