Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбувся семінар щодо роз’яснення Порядку здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю

Дата: 24.11.2017 11:10
Кількість переглядів: 845

У четвер, 23 листопада, відбувся семінар – нарада з суб’єктами підприємницької діяльності щодо роз’яснення Порядку здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю № 295 від 26.04.2017 року за участю ГУ Держпраці у Львівській області, управління соціального захисту населення, управління економічної політики райдержадміністрації, представників Сколівського відділення Стрийської ОДПІ, Стрийського об’єднаного управління Пенсійного Фонду у Львівській області, районного центру зайнятості.

Головний державний інспектор ГУ Держпраці у Львівській області Сироїжко О.Є. надала підприємцям роз’яснення щодо повноважень державних інспекторів з питань праці згідно даного Порядку. Також акцентувала увагу роботодавців на правильності укладення трудових договорів з найманими працівниками, про надання відпусток працівникам, виплаті заробітної плати не нижче законодавчо встановленого мінімуму.

Члени робочої групи відповіли на запитання, які цікавили присутніх суб’єктів господарської діяльності та надали їм відповідні консультації. Основною метою даного заходу було проведення інформування та роз’яснювальної роботи серед суб’єктів господарювання та їх працівників щодо дотримання вимог чинного законодавства по виплаті заробітної плати та легалізації найманої робочої сили.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора