Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Львівщина – перспективний майданчик для розвитку легкої промисловості, - Марко Тозон

Дата: 07.12.2018 11:10
Кількість переглядів: 118

Фото без опису6 грудня, перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський зустрівся із Почесним консулом України у місті Падуї Марком Тозоном.

Протягом зустрічі сторони порушили питання подальшого співробітництва в сфери легкої промисловості, відновлювальної енергетики тощо.

Перший заступник ознайомив гостей із економічним потенціалом регіону та динамікою залучення іноземних інвестицій в різні сфери Львівщини.

«Львівщина має чималий досвід у співпраці з іноземними інвесторами. Приємно відзначити, що співпраця з Італійською Республікою поглиблюється і набирає обертів. Бізнес-клімат в регіоні надзвичайно сприятливий, і це розширює географічну мережу наших партнерів. Окрім того, Львівщина володіє чималим кадровим потенціалом, адже та кількість студентів професійно-технічних закладів, що є в області, дозволяє залучати молодих фахівців у різні сфери економіки», - наголосив Ростислав Замлинський.

Гості, своєю чергою, висловили зацікавлення у відкритті нових виробничих потужностей на Львівщині підприємства, що виготовляє одяг та взуття для відомих брендів.

«Ми довго досліджували ринок і дійшли до висновку, що Львівщина найкращий майданчик, аби переносити сюди виробництво. На Львівщині багато переваг, і нам би дуже хотілося, щоб наша співпраця була успішною. Попри те, що Україна не входить до складу Євросоюзу, у вас є розуміння європейського ведення бізнесу та великий досвід у цьому напрямі», - зазначив Марко Тозон.

В межах зустрічі сторони порушили питання розвитку дистриб`юторської мережі та можливостей залучення виробників текстильної продукції до інтернет-платформи продажу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора