Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Аграріїв Львівщини ознайомили із новим фінансовим інструментом

Дата: 27.02.2018 11:07
Кількість переглядів: 84

Фото без описуЗа сприяння Національної асоціації сільськогосподарських дорадчих служб України та Проекту USAID «Трансформація фінансового сектору» для аграріїв області провели тренінг - «Лізинг: особливості послуги та переваги для клієнта».

Учасників тренінгу ознайомили із практичними сферами застосування фінансового інструменту та прикладами залучення коштів  для малих та середніх підприємств. Відтак аграрії області зможуть в подальшому використати набуті знання для фінансового та технічного забезпечення своєї господарської діяльності.

«Покращення та спрощення доступу до фінансування саме малим та середнім агровиробникам є актуальним, адже не завжди у них є необхідне забезпечення для отримання кредитів у банківських установах. На етапі підготовки до посівної кампанії, завжди недостатньо вчасних ресурсів і цей фінансовий інструмент сприятиме вирішенню питання покриття дефіциту коштів. І чим більше у сільгоспвиробників є інструментів для фінансування, тим краще і конкурентніше розвиватиметься цей ринок послуг», - зазначив начальник управління розвитку сільськогосподарського виробництва, продовольства та аграрного ринку департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА Ігор Вус.

В роботі тренінгу також взяли участь представники лізингових компаній України, які ознайомили учасників із пропозиціями лізингових послуг.

«Застосування всіх можливих інструментів фінансування сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств є важливим та актуальним для Львівщини. Адже в області щорічно збільшується посівна площа та валове виробництво продукції.  Підвищення ефективності виробництва також можливе за умови технологічного та технічного переоснащення, а це потребує збільшення матеріально-технічних і фінансових ресурсів», - наголосила заступник директора департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА Людмила Гончаренко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора