Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

21 листопада на Сколівщині відбувся правовий десант

Дата: 24.11.2017 10:56
Кількість переглядів: 579

Фото без описуВ заході взяли участь директор Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги М.Николаїшин, директор Другого Львівського місцевого центру з надання надання безоплатної вторинної правової допомоги Уляна Стефак та представник Регіонального центру з надання надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області Уляна Мацько, соціальні партнери та фахівці інших відділів та бюро правової допомоги.

В цей день вуличне інформування та навчання відбулось у м.Сколе та Фото без описус.Нижнє Синьовидне. Громадяни отримали буклети «Захистимо Ваші права спільними зусиллями» та «Безоплатна передача земельної ділянки громадянам із земель державної і комунальної власності». Фахівці провели вуличне навчання пасажирів та водіїв, а також споживачів. У Нижньосиньовидненській ЗОШ I-II ступенів відбувся захід із застосуванням методики форум – театру, а у Сколівській ЗОШ-інтернат правознавча майстерка та вікторина. А в Сколівському районному центрі зайнятості відбулася інформаційно-консультаційна сесія і на тему: «Відмінність трудового договору від цивільно-правового договору», учасниками якої стали безробітні.

Фото без описуНа завершення всі учасники правового десанту, соціальні партнери та керівники установ Сколівщини провели круглий стіл на тему: «Турбота про захист прав людини – наш спільний обов’язок». Під час круглого столу директор центру Марія Николаїшин розповіла про правові підстави діяльності, цілі та завдання Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та бюро правової допомоги, а також проінформувала присутніх про розвиток партнерства з часу функціонування системи безоплатної правової допомоги. Вона також подякувала за співпрацю присутнім представникам соціальних інституцій Сколівщини.

 Заступник начальника відділу «Сколівське бюро правової допомоги» Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Віра Андрейків проінформувала присутніх про кількість розповсюджених буклетів «Захистимо Ваші права спільними зусиллями» та подякувала соціальним партерам за допомогу у розповсюджені буклетів.

Ознайомив присутніх з функціональними обов’язками місцевої прокуратури - Юрій Масяк – заступник начальника Сколівського відділу Стрийської місцевої прокуратури.

Представник Сколівського відділення поліції Стрийського відділу поліції Головного Управління Національної поліції у Львівській області розповів про основні нововведення в повноваженнях сучасної поліції.

Насамкінець, усі вони побажали успіху працівникам бюро та висловили сподівання на посилення налагодженої співпраці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора