Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Львівщина розширюватиме співпрацю з Японією

Дата: 21.04.2017 10:55
Кількість переглядів: 162

Фото без описуЛьвівщину восени відвідає із гастролями японський театр ляльок, а представники туристичної галузі області мають намір побувати на тематичній виставці у Японії. Про ці та інші вектори співпраці говорили під час зустрічі у четвер, 20 квітня, голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка та перший заступник голови Львівської облради Андрій Білоус із Надзвичайним і Повноважним Послом Японії в Україні Шігекі Сумі.

Під час зустрічі її учасники акцентували зокрема, на важливості візиту делегації японської організації зовнішньої торгівлі JETRO у березні, яка ознайомилася з інвестиційним потенціалом та проектами Львівщини.

"Будемо раді також бачити японські мистецькі колективи на Львівщині. Готові переймати досвід сільськогосподарських кооперативів і організувати для ваших журналістів та туроператорів промотур нашим регіоном, - зазначив Олег Синютка.

"Співпраця між Японією та Львівщиною досягла високого рівня, - наголосив Шігекі Сумі. - Думаю, після зустрічі із місією Jetro ми ще більше уваги приділятимемо Львівщині як перспективному регіону для інвестицій і розширюватимемо співпрацю з вами, зокрема у культурній та туристичній сферах".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора