Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Бродах відкрили жіночу консультацію

Дата: 23.02.2017 10:53
Кількість переглядів: 220

У середу, 22 лютого, у м. Броди, на вул. Гончарській, 14а (ІІ-й поверх), відкрили жіночу консультацію. На реконструкцію приміщення витратили 7,5 млн грн. Придбали для закладу і нове сучасне обладнання.

Урочисте відкриття відбулося за участі голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки, голови Львівської обласної ради Олександра Ганущина, керівництва району та громадськості.

"Дуже важливо, що серед багатьох об'єктів, що були реконструйовані минулого року на Львівщині – а їх більше тисячі – є об'єкти і в галузі охорони здоров'я. Це, безумовно, сприятиме покращенню здоров'ю нації, - зазначив Олег Синютка. - Я переконаний, що відкриття таких закладів дасть можливість українським жінкам переконатися, що про їх здоров'я в Україні дбають, зокрема й сьогодні, у час, коли багато коштів у державі спрямовують на оборону".

За кошти, залучені на реконструкцію, – а це 7,1 млн грн із Державного фонду регіонального розвитку та 400 тис грн із обласного бюджету, – у приміщені здійснили капітальний ремонт, замінили систему опалення, енергопостачання, вікна, двері, перекриття.

До слова, проектно-кошторисну документацію приміщення виготовили у 2012 році. Роботи із реконструкції розпочали у липні 2016 року. А у лютому цього року вже здали в експлуатацію. Роботи на об'єкті виконувала підрядна організація ТзОВ "ХоСаРо".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора