Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Представникам харчової галузі Львівщини та Тернопільщини передали досвід у сфері безпечності продуктів харчування

Дата: 22.05.2017 10:51
Кількість переглядів: 173

Фото без описуДепартамент агропромислового розвитку спільно з швейцарською компанією Nestlé провели семінар щодо вдосконалення харчової безпеки. Учасники семінару: представники Держпродспоживслужби та Львівської та Тернопільської областей.

«Цього тижня прийняли Закон України дія якого поширюється на суспільні відносини, пов'язані із здійсненням державного контролю за діяльністю операторів ринку, які  виробляють харчові продукти, проводять аудити та інспекції. Тому тими напрацюваннями та досвідом, які мають як державні органи так і приватні компанії необхідно ділитися та поширювати», - зазначила директор департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації Наталія Хмиз.

Під час роботи семінару учасників ознайомили із підходами Nestlé до безпечності та якості харчових продуктів та  роботою Центральної лабораторії ТОВ «Nestlé Україна». За результатами зустрічі домовились про проведення таких зустрічей і в майбутньому, зокрема на базі Львівської регіональної державної лабораторії ветеринарної медицини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора