Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про стан готовності ЖКГ, освіти, культури та медицини до опалювального періоду йшлося під час засідання комісії

Дата: 09.10.2017 10:49
Кількість переглядів: 639

Фото без опису У п'ятницю, 06 жовтня під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Ярослава Лепісевича відбулось засідання комісії по підготовці житлового фонду комунального господарства, закладів освіти, культури, охорони здоров’я до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 рр. з питань завершення робіт з підготовки до опалювального сезону 2017/18 років та підписання паспортів готовності житлового фонду. Ярослав Лепісевич наголосив на необхідності завершення робіт по підготовці до опалювального сезону 2017/18 рр. та підписання паспортів готовності житлового фонду. Керівники установ та служб прозвітували про готовність до опалювального сезону 2017/18 років. За результатами засідання вирішено:

- начальнику відділу освіти райдержадміністрації забезпечити готовність теплового господарства, а саме всіх шкільних котелень до роботи в осінньо-зимовий період.

- відділу розвитку інфраструктури, ЖКГ та капітального будівництва направити листа в Сколівську міську раду з вимогою терміново вжити заходів щодо підготовки житлового фонду, який є на балансі комунального підприємства Сколівської міської ради.

- Директору КП «Сколівське ВКГ» терміново інформувати жителів будинків про необхідність подачі в Сколівську дільницю Стрийського УЕГГ актів готовності димових та вентиляційних каналів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора