Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Львівщині завершився цикл зустрічей з учасниками АТО

Дата: 22.05.2017 10:48
Кількість переглядів: 147

Упродовж 10 – 19 травня в усіх районах та містах Львівської області тривав цикл зустрічей голів райдержадміністрацій та міськвиконкомів із демобілізованими учасниками АТО, родинами військовослужбовців, які загинули під час проведення АТО, та членами родин військовослужбовців, що беруть участь в подіях на Сході країни. Найбільше озвучених запитань стосувалися забезпечення земельними ділянками, медичного обслуговування, соціальних і житлово-побутових проблем.

На цих зустрічах були присутні також керівники облдержадміністрації, очільники департаменту соціального захисту населення ОДА, представники установ соціальної галузі.

Так, сьогодні, 19 травня, голова Львівської ОДА Олег Синютка поспілкувався з учасниками антитерористичної операції Турківщини. За підсумками зустрічі керівник області дав завдання соціальним службам максимально донести до кожного демобілізованого учасника АТО інформацію про всі пільги, допомоги та інші гарантовані їм права і можливості, скласти та довести до відома військовослужбовців графік проведення профілактичних обстежень.

Очільник Львівщини зауважив, що зустрічі у районах відбувалися, аби на місцях відверто поговорити про проблеми і потреби військових та їхніх сімей. «Облдержадміністрація робить все можливе, щоб максимально спростити та наблизити до учасників АТО надання всіх послуг та пільг, які їм належать», - наголосив Олег Синютка.

Варто зазначити, що в суботу, 20 травня, о 10:30 год. у приміщенні Палацу культури залізничників «Рокс» відбудеться зустріч голови Львівської ОДА Олега Синютки з учасниками АТО, які зазнали поранень чи отримали інвалідність.

Нагадаємо, що 13 травня відбулася зустріч голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки з родинами загиблих в антитерористичній операції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора