Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Старосамбірському районі провели громадські слухання щодо будівництва сміттєперобного заводу

Дата: 13.07.2017 10:46
Кількість переглядів: 151

Фото без описуУ Львівській області тривають громадські обговорення щодо будівництва комплексів утилізації, переробки ТПВ на всіх ділянках, що придатні для розташування об’єктів поводження з твердими побутовими відходами.

Учора, 11 липня, відбулися громадські слухання щодо будівництва сміттєпереробного заводу на території Старосамбірського району.

Відтак, представники профільних департаментів Львівської облдержадміністрації презентували технологічні та фінансові характеристики підприємства з утилізації ТПВ та ознайомили мешканців району з можливостями, які дає спорудження сміттєпереробного заводу.

Громадські обговорення на Львівщині триватимуть до 13 липня.

Зазначимо, що область докладає необхідні зусилля для формування комплексної системи поводження з ТПВ, що забезпечить ефективне використання вторинної сировини, відходів як джерела енергії та створення об’єктів поводження з ТПВ безпечних для довкілля.

Участь в обговоренні взяли представники профільних департаментів Львівської облдержадміністрації, представники міської та районної влади Старосамбірщини, громадські активісти та мешканці району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора