Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Львівщині День матері відзначили святковим концертом

Дата: 15.05.2017 10:45
Кількість переглядів: 162

Сьогодні, 14 травня, у Національному академічному українському драматичному театрі імені Марії Заньковецької відбувся святковий концерт з нагоди Дня матері. Перед його початком у холі театру діти дарували вітальні листівки, виготовлені власноруч.

У вступному слові перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський наголосив, що День матері – є зворушливим для кожного з нас, адже мама – це та людина, з якою вперше знайомишся в цьому світі. «Мама завжди з тобою: у день смутку і в хвилини радості, до мами звертаєшся за порадою, інколи від мами чуєш гостре слово», - додав він.

Ростислав Замлинський зауважив, що сьогодні в нашому суспільстві є особливі матері – матері Героїв. «Матері Героїв Небесної Сотні, матері воїнів АТО, які зупинили російського ворога далеко звідси, щоб у нас сьогодні був мир», - сказав перший заступник голови Львівської облдержадміністрації і вклонився матерям.

Цього дня з привітаннями для жінок виступили ансамбль пісні і танцю «Писанка», ансамбль «Серакувіце» (Польща), заслужений ансамбль танцю «Юність», гурт «ФрешКаверБенд», сольні виконавці. Крім того, свою творчість дарували переможці щорічного обласного конкурсу «І слово, і пісня, Матусю, тобі!».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора