Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Герої живуть поряд із нами» - зустріч в с.Побуці

Дата: 17.10.2017 10:43
Кількість переглядів: 608

Фото без описуПід такою назвою нещодавно в с.Побук відбулась зустріч за круглим столом з новітніми Героями,  односельчанами, учасниками АТО. Зі вступним словом до присутніх звернулась бібліотекар Галина Ленів: "Ще не пройшло так багато часу після Другої Світової війни, після трагічних подій на «Майдані», як лихо війни знову прийшло на нашу землю – це біль утрат в зоні АТО. Коли перед очима кадри з новими  пораненими та загиблими  Героями. Дивлячись їм у вічі, ми розуміємо, що вислів «Душу й тіло ми положимо за нашу свободу» став для сучасної історії української нації не просто словами з гімну, це стало станом душі. Більше трьох  ми не можемо спокійно стати, знову гинуть найкращі українці – цвіт нації".

Хвилиною мовчання вшанували  усіх Героїв,  які поклали свої голови за наше майбутнє.

Важка праця захищати мир. І цей святий обов’язок виконували і наші земляки.

Участь в заході взяли  воїни-захисники з нашого села,  які виборювали волю та цілісність нашої незалежної держави на Сході України – Іван Усач і Андрій Максимів.  Учасник АТО розповів про ситуації на Сході та побажав всім миру і надії на краще майбутнє. Активні юні користувачі бібліотеки. М.Соловій і А.Андрусів продекламували вірш «Я Україну не віддам».

З словами подяки до воїнів АТО звернулася директор місцевої школи Оксана Іванівна. Вони справжні герої, які у не рівному двобої із терористами, російськими найманцями протиставили свій патріотизм, відповідальнісь, безмежну любов до країни. І саме за це їм наша людська вдячність і низький уклін.

На закінчення бібліотекар вручила сувеніри воїнам АТО і побажала міцного здоров’я і мирного неба.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора