Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Світовий виробник автомобільної шкіри "БАДЕР" запрошує на роботу

Дата: 24.01.2017 10:42
Кількість переглядів: 376

Німецька компанія "Бадер Україна", яка є визнаним лідером у виготовленні шкіряних автомобільних салонів, запрошує на роботу мешканців Львівської області. Інвестор, окрім хорошої зарплати, також пропонує можливість кар'єрного росту й комфортні умови праці.

Нагадаємо, що у листопаді 2016 р. ТзОВ "Бадер Україна" відкрило на Львівщині (с. Кожичі Яворівського району) вже другий завод, що дозволило створити 1 500 нових робочих місць. І вже у цьому році компанія планує реалізувати черговий інвестиційний проект на території області та забезпечити роботою ще понад тисячу осіб.

"Сьогодні на новому заводі вже працює понад 1 400 осіб і в майбутньому ми надалі плануємо нарощувати потужність та набирати нових працівників, - розповідає директор "Бадер Україна" Андрій Павлунь. - Для наших працівників ми забезпечуємо доїзд до місця праці та зворотно, стабільну індексацію заробітної плати та європейські умови праці".

За словами керівника "Бадер Україна", середня зарплата на підприємстві становить близько 7 000 гривень. Найбільше компанія потребує швачок, проте також готова взяти і людей без відповідних навиків і досвіду. Для цього поблизу Львова функціонує спеціальний тренінговий центр, де практично за два тижні можна опанувати новий фах та почати працювати на серійному виробництві.

Зазначимо, що усіх охочих працевлаштуватись на завод "Бадер Україна" просять звертатись у відділ кадрів, за адресою: с. Кожичі, вул. Дорошенка, 2, тел: 073 204 55 14, 097 201 20 40.

Довідка:

ТзОВ "Бадер Україна" є філією німецької компанії "БАДЕР ГмбХ" – одного із провідних світових виробників автомобільної шкіри преміум-сегменту. Зазначимо, що основний вид діяльності українського підрозділу є виробництво шкіряних елементів та пошиття шкіряних сидінь для автомобілів марки "АУДІ" та "БМВ".

З часу заснування "Бадер Україна" інвестовано понад 25 мільйонів євро та загалом створено більше 3400 робочих місць.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора