Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Завершився третій Львівський фестиваль гуманної педагогіки

Дата: 14.06.2017 10:39
Кількість переглядів: 159

Фото без опису 9-11 червня 2017 року у Львові відбувся Третій Львівський фестиваль гуманної педагогіки "Як любити дітей". Участь в заході взяло понад 300 представників з   усіх регіонів України.

З вітальним словами до учасників звернулась голова ГО "Львівський обласний центр гуманної педагогіки" Валентина Матяшук, директор департаменту освіти і науки ЛОДА Любомира Мандзій, проректор з науково-педагогічної роботи Національного університету "Львівська політехніка" Роман Корж, начальник служби у справах дітей Володимир Лис.

До організації фестивалю долучилися: Департамент освіти і науки  ЛОДА, Управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради, Інститути гуманітарних та соціальних наук,    права та психології   Національного університету "Львівська політехніка", Факультет педагогічної освіти Львівського національного університету імені І. Франка, Служба у справах дітей ЛОДА.

Гості фестивалю відвідали у Львові музей вишитих ікон отця-доктора Дмитра Блажейовського, музей визвольної боротьби України, музей етнографії та художнього промислу, відвідали Львівські театри, а також стали учасниками костюмованої екскурсії "Львів крізь століття".

 В другий і третій день науковці та вчителі обговорювали такі теми : "Любов як педагогічна категорія", "шляхи духовного формування учнівської молоді", "Психологія духовного становлення особистості вчителя", "Педагогіка співробітництва в рамках нової української школи", "світла постать Івана Боско", "Як любити дітей в інклюзивному середовищі" та багато інших. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора