Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шановні краяни!

Дата: 14.10.2018 10:32
Кількість переглядів: 474

В історії кожного народу є події і місця, яким випала доля стати символами нескореності, незламності духу, могутнього цілеспрямованого поступу на шляху до свого суверенного утвердження й розвитку. Наш бойківський край рясно политий людською кров`ю і в кожному населеному пункті світять пам’яттю хрести героїчного подвигу наших земляків. 14 жовтня, у день покровительки українського війська Пресвятої Богородиці ми вшановуємо всіх наших героїв, які віддали своє життя у нерівній боротьбі, які ніколи не втрачали людської гідності, не полишали своєї віри в Україну й молилися за неї Богові. Також відзначаємо День українського козацтва, створення Української повстанської армії та День захисника України.

Пам’ятаймо про цей неоціненний подвиг наших героїв. Вклонімось їхній світлій пам’яті. Робімо повсякчас чин поваги нашим батькам і дідам, учасникам визвольних змагань, тим мужнім воїнам, які загинули у всі часи  боротьби за Україну і тим, які сьогодні одягнули військову форму та захищають нашу землю на східних рубежах.

Спільно просімо Пречисту Божу Матір, щоб у своїй безмежній доброті та ласці не випускала Україну з-під Своєї опіки.

Від усього серця щиро вітаємо Вас з великими українськими святами, які об’єднав у себе день 14 жовтня. Бажаємо Всім міцного здоров’я, достатку і доброї долі нашій Україні.

 

Голова Сколівської районної ради Микола Романишин

Голова Сколівської райдержадміністрації Богдан Янко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора