Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На сьогодні немає підстав для росту цін на пальне, - нарада у ЛОДА

Дата: 24.02.2017 10:27
Кількість переглядів: 171

Про цінову ситуацію на ринку паливно-мастильних матеріалів та недопущення росту цін на пальне перед початком весняно-польових робіт йшлося під час наради у ЛОДА під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Ростислава Замлинського.

Про це повідомили в департаменті економічної політики Львівської ОДА.

У лютому, незважаючи на стабілізацію курсу національної валюти, спостерігається необґрунтоване підняття цін на дизельне пальне в роздрібній мережі, що спричиняє занепокоєння сільськогосподарських товаровиробників.

За словами Ростислава Замлинського, питання недопущення росту цін перебуває на постійному контролі облдержадміністрації.

Крім того, Львівське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету та Головне управління Держпродспоживслужби при надходженні звернень здійснюють обстеження підприємств на предмет якості пального та необґрунтованості підняття ціни.

"На сьогодні немає підстав для росту цін, і нафтотрейдерам необхідно вжити усіх заходів задля недопущення зростання ціни на паливно-мастильні матеріали", - підсумував перший заступник голови ЛОДА. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора