Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Перспективи розвитку культурної сфери Львівщини обговорили із міністром культури Євгеном Нищуком

Дата: 07.06.2017 10:25
Кількість переглядів: 155

Фото без описуУ межах робочої поїздки на Львівщину Міністр культури України Євген Нищук обговорив основні питання розвитку мистецьких закладів та плани розвитку культурної сфери області із головою Львівської облдержадміністрації Олегом Синюткою. 

Серед інших, розглянули питання виділення із державного бюджету коштів на проведення внутрішніх ремонтних робіт Національного академічного українського драматичного театру ім. М.Заньковецької до його 100-річчя.

Голова Львівської облдержадміністрація звернувся до Міністра культури України щодо підтримки у наданні Львівській обласній філармонії, Львівській Державній Академічній чоловічій хоровій капелій «Дударик» та Галицькому академічному камерному хору  статусу «національних».

Окрім того, на зустрічі ініціювали продовження часу екскурсійного обслуговування відвідувачів у літній період часу відділів Львівської національної галереї мистецтв ім.Б. Г. Возницького – Олеського, Золочівського та Підгорецького замків.

Також Євген Нищук запевнив, що батальні полотна Мартіно Альтамонте не переїжджатимуть, а продовжать експонуватись у відділах Львівської національної галереї мистецтв.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора