Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Покращення роботи центрів із надання правової допомоги обговорили із заступником міністра юстиції

Дата: 14.06.2017 10:25
Кількість переглядів: 145

Фото без описуПід час візиту на Львівщину заступник міністра юстиції Гія Гецадзе зустрівся із заступником голови-керівником апарату Львівської облдержадміністрації Маріанною Вільшинською.

Гія Гецадзе позитивно оцінив роботу Львівської ОДА у сфері правової освіти та правової допомоги. Зокрема, заступник міністра юстиції відмітив затвердження Програми правової освіти населення Львівської області на 2017-2018 роки із залученням Головного територіального управління юстиції у Львівській області, Регіонального та місцевих центрів із надання БВПД.

«Для нас дуже важливим є прийняття таких програм, адже це значно спростить доступ громадян до якісної правової допомоги», - наголосив Гія Гецадзе.

У межах зустрічі також обговорили проблемні питання функціонування Регіональних центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області. Це зокрема, недостатня кількість та мала площа приміщень, а також низька заробітна плата працівників.

Маріанна Вільшинська наголосила на всебічній підтримці функціонування центрів з боку облдержадміністрації, зокрема у питанні виділення приміщень, що забезпечують зручний доступ до бюро правової допомоги усіх категорій громадян, зокрема людей із обмеженими фізичними можливостями.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора