Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Зробимо Україну чистою разом!» – наймасштабніше прибирання в країні

Дата: 12.04.2017 10:24
Кількість переглядів: 774

Фото без опису 29 квітня 2017 року о 10:00 відбудеться чергова наймасштабніша  всеукраїнська екологічна акція.   «Зробимо Україну чистою разом!» – наймасштабніша щорічна всеукраїнська соціально-екологічна акція з прибирання та благоустрою засмічених зелених зон, а також місць громадського відпочинку. У 2017 році «Зробимо Україну чистою разом!» відбудеться  на всій території України. Стратегічною метою проекту  є формування у населення України культури дбайливого ставлення до довкілля, правильного поводження з відходами, об’єднання громади, влади, бізнесу та ЗМІ для розбору стихійних сміттєзвалищ, а також переведення України до 2020 року на роздільний збір і переробку відходів.

В акції беруть участь громадяни, громадські організації, комерційні компанії та державні підприємства установи, співробітники яких приєднуються на рівні корпоративної соціальної відповідальності.

Щоб приєднатися до акції, треба заповнити форму реєстрації https://goo.gl/forms/FqEAhEg4W0sWXZ003, обрати найближчу локацію та взяти необхідний інвентар.

У рамках акції відбудеться наймасштабніше прибирання країни з роздільним сортуванням відходів.

Масштаб проекту збільшується з кожним роком. У 2015 р. до акції долучилось понад 500 000 учасників в 24 областях на 2832 локаціях. У 2016 році ГО “Let’s do it, Ukraine”  понад 700 000 учасників та понад 5 000 локацій. У 2017 року заплановано 5 000 000 учасників та 5000 локацій по всій території України.

*Акція «Зробимо Україну чистою разом!» не підтримує жодної політичної партії та є некомерційним соціальним проектом, який проводиться винятково на громадських засадах. Акція вже стала найбільшим соціальним проектом України.

** Акцію «Зробимо Україну чистою разом!» проводить громадська організація «Let’s do it, Ukraine!» (LDU), яка  є частиною всесвітнього руху «Let’s Do It! World», що об’єднує понад 16 мільйонів людей в 113 країнах, які щорічно в обраний день виходять на прибирання у своїй країні, щоб піклуватися про екологію нашої планети.

Проект проходить під патронатом Дружини Президента України Марини Порошенко спільно з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, Міністерством молоді на спорту України, Міністерством екології та природних ресурсів України, Міністерством соціальної політики України, Українським державним центром позашкільної освіти, Київською державною адміністрацією спільно з Програмою Волонтерів ООН в Україні, Київським молодіжним центром; громадськими організаціями: Фундація Регіональних Ініціатив, STREET WORKOUT UKRAINE, AIESEC в Україні, JCI UKRAINE, Українська академія лідерства, Українська асоціація студентів.

Let’s Do It, Ukraine щиро дякує за підтримку акції «Зробимо Україну чистою разом!» і всеукраїнського фестивалю «ЧистоFest» генеральному партнерові Корпорації «Біосфера» (ТМ Фрекен БОК); логістичному партнерові компанії «Ін Тайм». Регіональним партнерам: компанії РepsiCo в Україні, мережі торговельних центрів «Епіцентр» та мережі АЗК «ОККО» за підтримку та участь у заході.

Інформаційна довідка:

Let’s Do It, Ukraine! – це громадська організація, яка має 5 щорічних національних проектів та понад 60 локальних проектів, діє в 24 областях України, об’єднує понад 1 млн. учасників. Частина міжнародного руху Let’s Do It, World!, який об’єднав вже 113 країн та близько 17 мільйонів учасників для того, щоб піклуватися про екологію та чистоту нашої планети. Стратегічні партнери: Правова група «Домініон», типографія ТОВ «Друкарня «Столична», креативна агенція ТОВ «РЕІН», PR агентство Power Agency.

Як долучитися до прибирання:

http://LDU.com.ua    https://vk.com/ldueco   https://www.facebook.com/letsdoitukraineeco

З 06.04.2017 через мобільний додаток «Lets do it Ukraine»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора