Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звіт голови Старосамбірської РДА: за кошти ДФРР у районі реалізували 7 проектів

Дата: 24.02.2017 10:23
Кількість переглядів: 213

Фото без описуНа реалізацію проектів з Державного фонду регіонального розвитку в районі  з державного бюджету скерували 9 млн 745,5 тис грн. За ці кошти профінансували капітальні видатки по 7 об’єктах. Про це під час свого публічного звіту перед громадою сьогодні, 23 лютого, розповів голова Старосамбірської райдержадміністрації Орест Бонк.

Так, провели реконструкцію з впровадженням енергозберігаючих заходів будівлі ЗСШ І-ІІ ст. у с. Спас на суму 966,4 тис грн. Також реконструювали будівлю дошкільного навчального закладу №1 в м. Старий (843 тис грн), будівлю народного Дому м. Добромиль (1 млн 245 тис грн), будівлю народного дому в с. Стар'ява (841 тис грн), будівлю ЗСШ І-ІІІ ст. в с. Нове місто (2 млн 873 тис грн).

Окрім того провели реконструкцію зруйнованого мосту з розчисткою русла ріки у с. Заріччя на суму 1 млн 900 тис грн та закупили модульну твердопаливну котельню для підвищення енергонезалежності громади через використання відновлювальних джерел енергії у Міженецькій ОТГ на суму 1 млн 76,6 тис грн.

Голова РДА також зазначив, що торік у межах Програми проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку  у районі реалізували 45 мікропроектів на загальну суму 6 млн 649,4 тис грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора