Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Корчинській ЗОШ І -ІІІ ст. долучилися до акції “Одягни вишиванку”

Дата: 17.05.2019 10:20
Кількість переглядів: 495

?????????»?????° ?????? ???????????????????? ?????? ??-?????? ?????????µ??????.Вишивання моє, вишивання…
Чорний – сум, а червоний – кохання.
Синій – небо, зелений – буття.
Вишиванка – це наше життя! Не перший рік у Корчинській ЗОШ І -ІІІ ст., як і у всій Україні, відзначають День вишиванки. І цього року учні, вчителі та батьки школи долучилися до акції “Одягни вишиванку” у третій четвер травня. Хтось радів своїм новим вишитим обновкам, хтось вдягнув улюблену вишиванку. Але всі були єдині у думці, що таке свято об’єднує і вчителів, і учнів різних класів.
Протягом дня було проведено безліч виховних заходів даної тематики. Учні початкової школи виконували творчі роботи з українською символікою. Учні 5, ?????????»?????° ?????? ???????????????????? ?????? ??-?????? ?????????µ??????.6 та 7 класів долучилися до створення Вишитої Карти України., а старші класи взяли участь у Квест-грі до Дня Вишиванки, яка мала на меті розширити уявлення про українську вишивку й народний костюм, розвинути художній смак учнів, інтерес до українського народного одягу як складової частини духовної культури українців, виховати любов до українського мистецтва; шанобливе ставлення до національних традицій народної вишивки й історичного костюмів.
Проведення такого свята продемонструвало, що вихованці школи разом зі своїми батьками відчувають себе справжніми українцями та налаштовані на збереження культури, звичаїв й традицій свого народу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора