Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

29 березня відбудеться засідання архітектурно–містобудівної ради

Дата: 14.03.2018 10:18
Кількість переглядів: 457

Фото без опису29 березня  2018 року 0 14.00 год. в приміщенні Сколівської райдержадміністрації відбудеться засідання архітектурно – містобудівної ради. До розгляду  заплановано  наступну містобудівну документацію:

1. Детальний план території по зміні цільового призначення земельної ділянки площею 1.97 га, що перебуває у власності і знаходиться на території Кам’янської сільської ради за межами населеного пункту с.Кам’янка з ведення  ОСГ для будівництва і обслуговування гірськолижного комплексу.   

2. Детальний план території по зміні цільового призначення, земельної ділянки площею 0,1653 га, що перебуває у власності і знаходиться на території Кам’янської сільської ради за межами населеного пункту с.Кам’янка з ведення  ОСГ  для будівництва та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд.

3. Детальний план території по зміні цільового призначення, земельної ділянки площею 0,91 га, що перебуває у власності, яка знаходиться на території Кам’янської сільської ради за межами населеного пункту с.Кам’янка з ведення ОСГ для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування.

  4. Детальний план території по зміні цільового призначення, земельної ділянки площею 1,4025 га, що перебуває у власності, яка знаходиться на території Кам’янської сільської ради за межами населеного пункту с.Кам’янка з ведення ОСГ для будівництва та обслуговування санаторно-оздоровчого закладу.

   5. Детальний план території по зміні цільового призначення, земельної ділянки площею 0,0222 га, що перебуває у власності, яка знаходиться на території Кам’янської сільської ради за межами населеного пункту с.Кам’янка з ведення ОСГ для будівництва та обслуговування насосної станції свердловини.

  6. Детальний план території по зміні цільового призначення, земельної ділянки площею 1,97 га, що перебуває у власності, яка знаходиться на території Кам’янської сільської ради за межами населеного пункту с.Кам’янка з ведення ОСГ для будівництва та обслуговування гірськолижного комплексу.   

  7. Детальний план території по зміні цільового призначення, земельної ділянки площею 0,1794 га, що перебуває у власності на території Верхньосиньовидненської селищної ради за межами населеного пункту смт.Верхнє Синьовидне  з ведення ОСГ для індивідуального садівництва.

  8. Детальний план території по зміні цільового призначення, земельної ділянки площею 0,7656 га, що перебуває у власності на території Сможенської сільської ради за межами населеного пункту с.Сможе  з ведення ОСГ для індивідуального дачного будівництва.  

  9. Детальний план території земельної ділянки для розміщення сонячної електростанції з необхідною інфраструктурою на території, Верхньосиньовидненської селищної ради за межами населеного пункту смт.Верхнє Синьовидне  в ур. «Опір» .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора