Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ГО "Імпульс" запрошує на телеміст

Дата: 24.10.2017 10:16
Кількість переглядів: 624

Запрошуємо представників влади і громадськості, депутатів місцевих рад, активну молодь району і ЗМІ прийняти участь в телемості з експертами м.Люблін (Польща) і України щодо впровадження реформи децентралізації та розвитку молодіжної політики в Україні і на Сколівщині зокрема. Насамперед послухаємо виступи експертів, пізніше обговоримо та скоординуємо наші зусилля щодо розвитку Сколівщини. Наші експерти: Krzysztof ??tka (Кшиштоф Лонтка) - голова відділу неінвестиційних проектів м. Люблін (Польща); багаторічний організатор, учасник та тренер проектів підтримки децентралізації в Україні, в тому числі із Транскордонної співпраці Польща-Україна-Білорусь. Кшиштоф поділиться своїм багатим досвідом із впроваджування реформ самоврядування в Польщі та Україні, та про досвід реалізації польсько-українських проектів.
Iryna Bieliaieva (Ірина Бєляєва) - директор департаменту молодіжної політики Міністерства молоді та спорту України. Пані Ірина розкаже про молодіжну політику України загалом, але і про актуальні перспективи розвитку молодіжної політики в районах і сільських місцевостях.

Другий телеміст відбудеться в рамках проекту "Сільська освітня новація - надійна європейська інтеграція", який реалізує ГО "Імпульс" за сприяння Інститут економічних досліджень та політичних консультацій і Європейська правда в рамках проекту Просування реформ в регіони, який фінансується Європейським Союзом.

Місце проведення - Золота Форель, с.Коростів. Час - 26 жовтня, від 11:00 до 14:00. Кількість місць обмежена. Участь безкоштовна.

Для участі в заході просимо перейти на посилання і заповнити анкету:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeekQYOM8ecJiA1O8RGE6YCwX6OOhepnkZotUTbsdNir_kBJg/viewform?usp=sf_link


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора