Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Зустріч в ОДА щодо подій на Cході України, пов’язаних з блокадою

Дата: 14.03.2017 10:16
Кількість переглядів: 180

Фото без опису13 березня 2017 року о 23:30 у Львівській облдержадміністрації відбулась зустріч голови ОДА О. Синютки спільно з начальником СБУ у Львівській області В. Андрейчуком, начальником ГУ НП у Львівській області В. Середою, з керівниками громадських організацій та представниками штабу блокади щодо подій, які відбуваються на Сході України та пов’язані із затриманням учасників блокади.

Громадські активісти звернулися з вимогою звільнення затриманих осіб до 10:00 14 березня 2017 року, оприлюднення списків затриманих та постраждалих, за необхідності – допуск незалежних медиків та юристів для надання допомоги постраждалим.

Керівники громадських організацій заявили про створення штабу підтримки затриманих та необхідності використання для цього приміщення ОДА.

Окремо було висунуто вимогу щодо притягнення до відповідальності осіб, які вчинили неправомірні дії та порушення проти них кримінальних справ.

Голова ОДА та керівники правоохоронних структур взяли на себе зобов’язання проінформувати про проведену зустріч керівництво держави та керівників правоохоронних органів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора