Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Чемпіон літньої Паралімпіади львів’янин Андрій Демчук прочитає лекцію для громадських активістів

Дата: 07.09.2017 10:15
Кількість переглядів: 147

Фото без опису8 вересня чемпіон ХV літньої Паралімпіади (фехтування на візку) Андрій Демчук  прочитає лекцію на тему «Досягти неможливого» для громадських активістів, журналістів, представників міських рад та бізнесу із Бродів, Володимира-Волинського, Дрогобича, Дубного, Калуша та Червонограда.

Лекція відбуватиметься під час проведення у Львові Порадні: «Бюджети міст: розвиток vs проїдання», яка відбуватиметься 8-9 вересня.

Довідково:

Демчук Андрій - львівський фехтувальник. Чемпіон ХV Літніх Паралімпійських ігор – 2016 на шаблях серед спортсменів-візочників категорії А. Заслужений майстер спорту України. Має дві вищі освіти – закінчив Національний університет «Львівська політехніка» та Львівський державний університет фізичної культури. Займається у секції фехтування Львівського регіонального центру «Інваспорт». Тренери: Колеснікова С.М., Нікулін В.М. Кандидат технічних наук, асистент кафедри інформаційних систем та мереж Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій Національного університету «Львівська політехніка».

«Київський Діалог» був започаткований в 2005 році відразу після «Помаранчевої Революції». Ідея проекту полягала у створенні інноваційної німецько-української платформи для діалогу та обміну досвіду, яка б об’єднувала в собі мультиплікаторів зі сфери політики, бізнесу, медіа та громадянського суспільства Німеччини та України, і тим самим сприяла демократичному розвитку України.

Проект спрямований на те, щоб ідентифікувати як політичну еліту, так і впливових акторів громадянського суспільства в Україні, які в майбутньому стануть опорою німецько-українських та європейсько-українських відносин, запросити обидві сторони до конструктивного діалогу та скріпити їхню проєвропейську позицію.

Контактна особа:

Станіслав Безушко

Координатор проекту "Київський Діалог" у м.Львів

Адреса: пл. Петрушевича, 3, оф. 320, 79005, Львів

Моб.тел.: 067 261 20 58


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора