Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Олег Синютка зустрівся із переможцями конкурсу молодіжних проектів у 2018 році

Дата: 20.03.2018 10:12
Кількість переглядів: 55

Фото без описуСьогодні, 19 березня, у Львівському обласному молодіжному центрі голова Львівської ОДА Олег Синютка зустрівся із з переможцями конкурсу молодіжних проектів у 2018 році.

Участь у заході взяти представники 36-ти громадських організацій, які стали переможцями у конкурсі молодіжних проектів з Обласної програми «Молодь Львівщини» на 2016-2020 роки.

«Ви робите дуже важливу справу, ви не погордили звернутись до держави і отримати від неї допомогу у тому, що робите. Звичайно, будь-який проект має право на життя. На конкурс подались більше ста проектів, переміг практично кожен третій – у  такій конкуренції, я переконаний, перемогу здобули кращі з кращих. Сьогодні це потрібно реалізувати, продемонструвати високі стандарти роботи, зокрема у вихованні військово-патріотичної свідомості. Не тому, що зараз така ситуація в державі, а тому якщо ми усвідомимо, що Україна – це ми з вами, разом йтимемо до розвитку, незалежності, добробуту», - звернувся до присутніх голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Опісля переможцям конкурсу провели навчальний семінар щодо укладення договорів, порядку подання звітності та моніторингу.

Нагадаємо, на конкурс молодіжних проектів подали 105 проектів, 100 з яких допустили до відкритого захисту. За підсумками оцінювання конкурсних пропозицій, переможцями визначено 36 громадських організацій, які реалізують 46 проектів. Нагадаємо, що загальна сума підтримки конкурсних пропозицій становить 750 000 грн.

Організатор конкурсу – департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської обласної державної адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора