Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ОТГ області навчаються виявляти та надавати допомогу особам, які постраждали від торгівлі людьми

Дата: 20.05.2019 10:08
Кількість переглядів: 100

Фото без описуОб’єднані територіальні громади Львівщини навчаються виявляти та надавати допомогу особам, які постраждали від торгівлі людьми.

Упродовж двох днів в межах проекту «Впровадження Національного механізму взаємодії суб’єктів, що здійснюють діяльність у сфері протидії торгівлі людьми» відбувся тренінг для представників 4-ох громад Львівщини - Заболотцівської, Великомостівської, Рудківської та Шегинівської ОТГ.

Окрім отримання знань та практичних навиків з проблематики таке спільне навчання освітян, працівників соціальної сфери, медичних працівників, старост, дільничних офіцерів поліції та інших активних представників громади покликане сформувати мультидисциплінарні кваліфіковані команди та виробити алгоритм взаємодії на місцях. А участь кількох ОТГ дозволить покращити співпрацю між громадами для обміну досвідом та проведення спільних заходів. Практичним досвідом виявлення, ідентифікації та надання допомоги постраждалим з учасниками тренінгу ділились також представники департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації та Управління боротьби зі злочинами, пов‘язаними ж торгівлею людьми Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Проект реалізується Центром "Жіночі перспективи" в межах Програми Представництва МОМ в Україні з протидії торгівлі людьми у партнерстві з департаментом соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації за фінансування Міністерства закордонних справ Королівства Норвегія, Міністерства міжнародних справ Канади та щедрої підтримки американського народу через проект Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора