Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Молодіжний візит «TRIPS for ACTION B&V»

Дата: 27.04.2018 10:07
Кількість переглядів: 711

24-27 травня вже вдруге відбудеться молодіжний візит «TRIPS for ACTION B&V» для активних людей, які займаються розвитком молодіжних ініціатив у Львівській області.Під час поїздки планується ознайомитись з громадською діяльністю, функціонуванням молодіжних просторів та організацією молодіжної політики у Відні та Будапешті. Під час переїздів учасники разом напрацьовуватимуть ідеї створення локальних молодіжних просторів – автобус перетвориться на молодіжний коворкінг. Обов'язкові вимоги до учасників:

- наявність біометричного паспорта / дійсної візи  та страхівки на період поїздки;

- проживати у Львові або Львівській області;

- вік від 18 до 25 років;

- володіння середнім рівнем англійської мови.

Організатори покривають транспортні витрати, а також легкий перекус в дорогу.Програма поїздки насичена та передбачає інтенсивне навчання за допомогою методів неформальної освіти.

Усі охочі повинні заповнити анкету за посиланням: https://goo.gl/forms/dI1spOplSKHnlqRs2 та виконати творче завдання.Термін подачі заявки – до 06.05.2018. Організатори зв'яжуться з відібраними учасниками до 09.05.2018. 

Організатори: департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації та Львівський обласний молодіжний центр.

Контактна особа: Софія Курман,0685121268.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора